ΤΟ ΝΗΣΙ

εξερευνήστε, ονειρευτείτε, ανακαλύψτε

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ζήστε την εμπειρία του να πλέεις στα βαθιά νερά της Σαντορίνης και πάρτε μια γεύση της θέας του νησιού από την θάλασσα εξερευνώντας την μοναδική φυσική ομορφιά του νησιού. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα θερμά ηφαιστειακά νερά και να περπατήσετε  επάνω στο ηφαίστειο ενώ θα θαυμάζετε την θέα της καλντέρας από χαμηλά.

Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να κανονίσετε τις περιηγήσεις σας, φροντίζοντας για τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας και προτείνοντας το ιδανικό πακέτο που θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για εσάς.

ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ

Το μοναδικό ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης σε συνδυασμό με το κλίμα του νησιού έχουν κάνει την οινοποιία χαρακτηριστικό κομμάτι της τοπικής κουλτούρας. Τα κρασιά της Σαντορίνης είναι μοναδικά, ιδιαίτερα και ποικίλα. Οι οινοποιίες είναι αδιαμφισβήτητα στα αξιοθέατα του νησιού, και υπάρχουν πολλές που μπορεί κανείς να επισκεφθεί και να δει από κοντά την διαδικασία παραγωγής, να δοκιμάσει ποικιλίες κρασιών και να ζήσει την εμπειρία της ιδιαίτερης τοπικής γαστρονομίας και οινογευσίας.

Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να κανονίσετε την επίσκεψη σας, να προτείνει τις ιδανικές οινοποιίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να σας συμβουλεύσει ώστε να απολαύσετε τις επισκέψεις σας σαν τοπικός σομελιέ.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Περπατήστε στα σοκάκια της πρωτεύουσας που βρίσκεται σε απόσταση μερικών βημάτων από το ξενοδοχείο. Μην χάσετε την θέα από το Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι, στο μονοπάτι που ενώνει τα δύο χωριά με τα Φηρά, με την μαγευτική θέα της καλντέρας να σας συντροφεύει στην διαδρομή.

Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την διαδρομή σας, να προτείνει στάσεις και μέρη για ξεκούραση και ποτό ή φαγητό στα διαλείμματά σας.

ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Γνωρίστε την ιστορία και την διαδικασία δημιουργίας του νησιού.

Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να κανονίσετε τις επισκέψεις σας σε μουσεία, πολιτιστικά κέντρα και εκθέσεις.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Επισκεφθείτε τον Περίβολο με τα κοσμοπολίτικα beach bar, την Περίσσα με τα water sports, την Βλυχάδα για το σεληνιακό τοπίο, το Καμάρι με την όμορφη ακρογιαλιά και τα καταστήματα , τον Μονόλιθο για την αμμώδη παραλία και τα ρηχά νερά και την Κόκκινη παραλία για τα χαρακτηριστικά ηφαιστειακά πετρώματα.

Το προσωπικό μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες ώρες και μέρες για να επισκεφθείτε την καθεμία, να σας ενημερώσει για τα δημόσια μέσα μεταφοράς και να σας βοηθήσει με κρατήσεις όπου είναι απαραίτητο.